NYT I BOLIGEN

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF POWER

201812080855213671.jpg

I går fik Zaedo og jeg nyheden om, at vi kan flytte tilbage i vores lejlighed mellem jul og nytår! Vi har været genhuset i et års tid, og vi har set frem til denne nyhed længe. De seneste par måneder er jeg derfor begyndt at åbne mere op for bolig-delen på mine kanaler, og senest har jeg præsenteret jer for vores nyeste "familie-medlem": højtalerne fra Harman Kardon her og her, som forhandles i POWER, som iøvrigt er eneste forhandler af produktet i Danmark.

201812080855077091.jpg

Da højtaleren landede i hjemmet gik der næsten helt sport i den mellem Zaedo og jeg, fordi vi ville spørge den om alt: Harman Kardon indeholder nemlig google assistent, som gør det muligt at styre højtaleren udelukkende med din stemme (og den kan ligeledes kende forskel på, hvem det er der taler, hvilket er genialt, når man har synkroniseret den, med sin kalender). Jeg er særligt glad for kalender-funktionen, som jeg gør brug af over min morgen kaffe: "Hey Google, hvilke planer har jeg i dag?". Man kan også synkronisere den med fx lys, kaffemaskine, varme osv, hvilket vi dog ikke har nået endnu, men overvej hvor blæret det er, at du fra soveværelset kan bede den om at gøre morgenkaffen klar.

maxresdefault.jpg

Play

Vi taler både dansk og engelsk til vores højtaler, da den faktisk har alle sprog, så nogen gange får jeg den også til at oversætte et dansk ord, hvis jeg skriver på engelsk og det skal gå lidt stærkt over mailen. Den tanke slog mig blot en dag, og jeg fik totalt optur over at den også kunne oversætte, hvilket er noget af det jeg elsker ved højtaleren: jo mere man bruger den, jo mere kreativ bliver man ift. at finde ud af, hvad den egentlig kan (hvilket stadig overrasker mig).

201812080854247842.jpg

Lyden er noget for sig: Harman Kardon bliver brugt i de største operahuse overalt i verdenen og det er første gang, at det nu er muligt at købe den eksklusive lyd og høje kvalitet med hjem i stuen! Når jeg står inde i soveværelset opfanger højtaleren i stuen stadigvæk, når jeg beder den om at tænde, skrue fx 20 % op, skifte sang eller få mig i julehumør; dette trods der er god afstand mellem hvert rum i vores lejlighed.

201812080854470886.jpg

Højtalerne har et smukt og stilrent design, hvilket jeg vægter utrolig højt, når jeg skal indrette vores hjem. Vi har den lille højtaler CITATION ONE i køkkenet og CITATION 300 i stuen, begge beklædt i grå stof fra KVADRAT. Vi har altid gerne ville have en højtaler i køkkenet, og jeg elsker at få den til at spille radio eller oplæse seneste nyheder, når jeg laver min morgenmad (jeg føler mig rigtig voksen, når jeg er skarp inden for de seneste nyheder, haha).

Sidst er at tilføje, at jeg virkelig synes, man skal tage forbi en POWER butik og opleve produktet, for det er bare noget andet at opleve selv, hvad den rent faktisk kan (jeg kan ikke love, at man ikke bliver lidt små forelsket). Man kan selvfølgelig også shoppe Harman Kardon online, og ellers er det et fantastisk julegave ønske.

I kan se mere på POWERS hjemmeside her, og ligeledes læse mere om de to højtalere fra Harman Kardon citation 300 og citation one.

Love, CC

Home sweet homew18Comment